Behandling af børn

Førnævnte behandlinger kan også bruges til børn Zoneterapi f.eks. er meget velegnet til mange forskellige fysiske problemer, som det lille barn kan få såsom, regulering af en træg eller tynd mave eller urolig mave, - luftvejsproblemer, astma , bronkitis eller ørerproblemer, eller generelt et svagt immunforsvar.

Massage og Kranio Sakral terapi kan være meget velegnet til både små børn, men også til lidt større skolebørn, f.eks. ved hovedpine, som jeg har oplevet at mange børn lider af, som ofte skyldes spændinger i ryg og nakke.

Det kan virke meget beroligende på hyperaktive børn f.eks. DAMP-børn, at få Kranio Sakral Terapi. Det hjælper dem med at få skabt ro i det kaos, som de har indeni.

Spædbørnsmassage er i første omgang målrettet til det helt lille barn, fra ca. 2-3 mdr. alderen,- men kan udvikles og derved fortsættes i alle barne - og ungdomsårerne.
Et vidunderligt middel til at opnå et tæt og fortroligt forhold til sine børn.

Bach´s blomsterterapi kan bruges til børn i alle aldre, hvor der ligger en mere psykisk årsag bag et problem. F.eks. det lille barn der er meget urolig måske p.g.a. en traumatisk fødsel, eller det lidt større barn der mangler selvtillid, - eller søskendejalousi, - eller teenageren der har det svært følelsesmæssigt, og som lader det gå udover andre familiemedlemmer, og meget mere.