Klienters anbefalinger

”Vi har nu kommet hos klinik valmuen i Ca 2 1/2 år. Her har Birgitte hjulpet min søn på nu 10 år ved hjælp af massage og kraniesakral samt bachs blomsterterapi.

Min søn havde tendens til at have svært ved at styre sit store temperament, han var svær at nå ind til rent verbalt, og fik store skrige og grædeture. Efter behandling var det tydeligt at mærke en forskel på min søn. Han var mere afslappet og afbalanceret og hans overkud blev større og større. Han fik nemmere ved at sætte ord på og stoppe sig selv inden udbrudene blev for store.

I starten kom vi hver 14 dag og herefter en gang om måneden.

Nu kommer vi når vi kan mærke at overkudet trænger til et boost. Min søn er også selv begyndt at kunne mærke når kroppen begynder at komme på overarbejde og kan også selv bede om at komme ned til Birgitte og få massage.”

Vh Mie



“Jeg oplever Birgitte som en meget seriøs og kompetent behandler, med en dyb indsigt i sit fag, samtidig med at der er plads til en god snak. Jeg er kommet i klinikken i flere år, og har rigtig meget glæde af zoneterpi/massage for hormonelle forstyrrelser, muskelspændinger og bækken smerter. Samtidig får jeg mere ro i min krop i stressede perioder.

Er der optræk til bihulebetændelse, så kan zoneterapien tage det også.”

Vil ikke undvære mine besøg i klinikken... Prøv selv! - Pia Greis



“Ja, så har min mand og jeg lige været til en fantastisk gang massage plus Kranio-Sakral terapi hos Birgitte i Valmuen,- er nu helt gennembearbejdet og veltilpas! Jeg har gennem mange år haft stor glæde af Birgitte, der med sin store faglighed indenfor massage, zoneterapi og Kranio-Sakral terapi, har hjulpet mig rigtig mange gange med at komme af med både indre og ydre spændinger- kombineret med stor velvære.

Birgitte ved hvad hun laver, er smilende og imødekommende, og det er trygt og godt at få behandling af hendes stærke og varme hænder.”

Dorthe Ohrt - en meget tilfreds klient!!!



“Jævnlige besøg hos Birgitte i Klinik Valmuen har været helt uundværlige for mit velbefindende siden 2006, da jeg opsøgte klinikken første gang med et svækket immunforsvar efter en infektionssygdom, der gav hævede og ømme led. Birgitte fik bugt med hævelserne med massage, zone- og laserterapi.

Siden dette første gode resultat kender min familie mit årlige julegaveønske nr. 1:

Et 10-turskort til Klinik Valmuen! Birgittes kyndige massage, kombineret med zone- og laserterapi, holder ømme nakke-, skulder- og rygmuskler i skak og har styrket mit immunforsvar. Oveni Birgittes effektive behandlinger får man den mentale gevinst - en atmosfære af varme, menneskelig indsigt og empati.

Den eneste “ulempe” ved Birgittes behandlinger er, at jeg altid kender den ene gave under juletræet.”

Men det er stadig den gave, jeg har størst glæde af år efter år. - Josefina Smith