Profil

Birgitte Lunn Bredsdorff

Jeg er uddannet som pædagog i 1968- og har arbejdet i både dag-og døgninstitutioner med bl.a. psykisk udviklingshæmmede og multihandicappede børn og unge.

Siden 1993 har jeg uddannet mig i hhv. Healings-massage og Zoneterapi med diplom og eksamen i anatomi -fysiologi og patalogi. Derefter fulgte kurser i Kiroterapi og Kranio-Sakral terapi, samt i 1996 en uddannelse som Instruktør i Spædbørnsmassage, efter den Amerikanske uddannelse under AIMI (Association Infant Massage International).

Jeg har i 2002 taget kurser i Reiki-Healing og i 2004 afsluttet uddannelse som Bach- terapeut med registrering fra Bach Foundation i England.

I 2009 afsluttede jeg kursus i EFT (Emotional Freedom Techniques) som er en behandlingsform under der kaldes Energi-Psykologi.

Jeg er medlem af SAB -Sammenslutningen af Alternative Behandlere og i 2006 er jeg af Sundhedsstyrelsen registreret som Registreret Alternativ Behandler - RAB - i Massage og Zoneterapi,- hvilket giver klienterne en sikkerhed for en seriøs uddannelsesbaggrund.


Egholmvej 4
4220 Korsør
tlf. 58 28 65 38

Se kort/kørselsvejledning nedenfor:
Se i nyt vindue på Google Maps